Gyermek- és ifjúsági Bibliahét Teremiújfaluban
2006. szeptember 5-9. között kiskorú gyermekek, illetve konfirmált ifjak népesítették be a helybeli gyülekezeti otthont. A hét folyamán megtapasztalhattuk, hogy a gyerekekre és ifjakra milyen vonzerővel volt Jézus üzenete. A két síkon tartott evangélizációs alkalmak - hisszük - hozzásegítették a gyülekezet gyermekeit és ifjait, hogy Jézus követésében állhatatosak maradjanak.

Szövérfi Zoltán lelkipásztor
Gyermek- és ifjúsági Bibliahét Magyarlónán
2006. szeptember 5-9. között tartottuk meg, Magyarlónán, a Vakációs Nyári Bibliahetet. Az egyházközség lelkipásztorával, Szatmári Bélával együtt szervezett nyári evangélizációs hét, hídat próbált/kívant építeni templom és iskola között. A hét eseményei közül: reggeli ahítat, éneklés, villámjelenet, “halászás”, igemagyarázat, imádság, kézimunka, szerepjáték, bibliaismereti vetélkedő, sportverseny, “baleset”, azaz minden, amit 60 gyerek együtt, egy hét alatt tenni/megélni tud. Szünetben szorgalmas anyai kezek keszítette harapnivaló, finomság és sok népi játék gazdagitotta a gyermekhetet. A szülök estjén együtt örülhettünk kicsik, nagyok a kapott "kincseknek".
A hét végső kicsengése ez: Jézus mondja: Kövess engem! És mi együtt gyermekek, vezetők (Heni, Viki, Hajni, Klaudia, Blanka, Ildikó, Kati: 7-8. osztályosok), vallástanárok (Albert Csilla, Deák Ildikó, Pálfy Enikő, Nemes Sándor egyetemi hallgató, Kálmán Kinga) és szervezők elindultunk/előbbre jutottunk a Krisztus követéssében. Köszönöm Istennek ezt a hetet és kérem Őt segítsen minket mindig ezen az úton járni.

Szőllősi Etelka vallástanár